Krizoo Online
	
	
	

	
 
Du kan også følge oss på Facebook.


Produkter til hund

Krizoo Dyresenter har et stort utvalg av produkter til hund. Her har du noe av det. 


Halsbånd, seler og kobbel: Hos oss finner du halsbånd i alle størrelser og fasonger, fra blant annet Hurtta, Non-Stop, Alac, Trixie, Hunter, Dogman med fler. Vi har alt fra valpe-halsbånd i nylon til skinnhalsbånd i elgskinn. Kobbel har vi i mange lengder og merker. Vi har også Flexibånd og utstillings-bånd. 
Seler har vi fra blant annet Hurtta, Non-Stop, DGF, Puppia og Trines hundeartikler. 
.
Dekken: Vi har ullgensere i forskjellige fasonger og farger. Vi har et stort utvalg på klær fra Hurtta, både vinter og regntøy, heldresser og dekken. Vi har flere forskjellige farger på vinter og regndekken, og har som regel alle størrelsene inne.  Ta gjerne med hunden for å finne et produkt som passer din hund.


Godteri:  Det har vi mye av til hund! Vi har egen kjøledisk med blant annet griseører, grisehaler, oksemuskler (både hel og halv), oksestrupe, luftrør, bogblad, kalveører. I tillegg har vi blant annet pressede bein av både okse og svinehud, tyggeruller med kylling rundt i diverse størrelser, tørrfisk, røkt markben, luftørkede skinke-bein og margbein m/fyll.  De fleste av ferskvareproduktene våres (f.eks griseører og grisehaler) får vi fra den norske produsenten Norsk Dyremat som produserer god kvalitet på tyggene sine. 
Vi har belønnings-godbiter fra blant annet Provit, Natures Menu, Trixie, Beaphar, Starsnack, Provit og Dogman.    

Trekk: Til trekkhunden har vi trekkseler fra den norske produsenten Non-Stop. Vi har også trekkseler fra Yukon og Jægerens. Trekkbelter har vi i flere forskjellige merker, blant annet Kennel, Non-Stop og Breeders. Kjørestrikker har vi et stort utvalg av i lengdene 2-4 meter.  Det er meget viktig at hunden er med når du skal kjøpe trekksele da en trekksele som sitter feil kan gi skader på hunder. 
Vi har også potesokker i mange forskjellige størrelser og fasonger, samt hvilepose fra Jægerens og Non-stop.  

Leker: Vi har leker til de fleste hunder. Alt fra Kong sine robuste produkter til Trixie sine pipeleker og stoff-dyr. Av leker fører vi blant annet Kong, Dogman, Trixie, Starmark og Rubb'n. Sistnevnte er et nytt merke som er 100% naturlig og er biologisk nedbrytbart samt vanskelig å ødelegge. 
I tillegg har vi et utvalg av Nina Ottosson sine puslespill-leker hvor hundene må løse oppgaver som å dra ut skuffer eller fjerne en lås. 

Pels og pleie:  Vi har noen klippemaskiner fra Moser, Oster og Andis, samt skjær til disse. Vi har også meget gode sakser fra RoseLine, i tillegg til litt billigere sakser fra KW, Trines Hundeartikler og Dogman samt nappe-kammer.  Børstene vi fører er fra Dogman, Trines hundeartikler, Furminator og Trixie.  Den gode og anerkjente klo-tangen "Millers" får du for kun 129,-.  
Vi fører tre forskjellige typer shampoo: K9, Beaphar og KW. Der har vi en type til alle hunder, uansett pels. Har også minkolje-spray og diverse floke-sprayer for å gjøre det enklere å børste. 

Bur: 
Vi fører Herkules-bilbur, Dogman stålbur, Atlas flybur, Vari-Kennel flybur og diverse stoff-bur fra forskjellige leverandører. 

Senger: Vi har et stort utvalg av senger og puter i alle prisklasser. Madrasser til bur, Bia-Bed, sakkosenger og myke senger i alle størrelser er noe av det du finner hos oss. 

Diverse: Vi har matskåler i plast, kjeramikk og stål. Flere typer stativ for både små og store hunder, skåler til å ha i bur og anti-søle skåler. 
Refleksvester har vi i tre forskjellige merker, hvor den ene er fòret med teddy-fòr for litt varme om vinterern. 
Redningsvester har vi fra Non-Stop, Hurtta Lifeguard, og Baltic. 
Blinke-lys har vi i forskjellige fasonger og farger. Vi selger den kjente Orbiloc Pet Safety Led Light, med tre års garanti. Den syntes på 5km avstand, er vanntett og den er opprinnelig utviklet til militært bruk. 
Springer: Vi har orginal-springeren, Dogman-springer og en springer fra Trixie. Det er meget viktig å bruke sele når man sykler! 
Bruks: Vi har et lite utvalg biteskinn og bitepølser i flere størrelser og stoff. Vi har også kjegler, markeringsflagg, apportbukker og langliner flere tykkelser og merker. Vi har mulighet til å bestille det meste innen bruks.  
Kosttilskudd: Et godt utvalg med selolje og fiskeolje, samt diverse kosttilskudd som blant annet Plaque-Off, C-vitamin, hvetekimolje, Provit vitamin-tilskudd. 
Tispetruse: Vi har tispetruser fra Hurtta, Trixie og Trines Hundeartikler. 


Dette er et utvalg av våre produkter til hund. Det er nesten umulig å skrive opp alle produkter og priser, men dette er ihvertfall en del av våre produkter på Stokke. Priser kan variere, men ring gjerne hvis du lurer på en pris eller et produkt.  

Ellers har vi mange leverandører, og vi bestiller mer enn gjerne produkter til våre kunder hvis vi ikke har de i butikken. Leveringstiden kan variere, men som regel får vi tak i ting i løpet av noen uker. 


 
Krizoo AS Telefon: 33 33 85 57 Telefaks: 33 33 85 07 Epost: post@krizoo.no