Krizoo Online
	
	
	

	
 
Du kan også følge oss på Facebook.


Hvordan velge fôr til din hund?

Vi fører kvalitetsfôr fra Royal Canin, Eukanuba, Orijen og Vom & Hundemat. Når vi skal finne riktig fôr til din hund, tar vi utgangspunkt i:

- Alder
- Vekt
- Aktivitetsnivå
- Eventuelle spesielle behov

For å få en best mulig fungerende hund er det viktig at hunden får riktig kost. Vi har fôr tilpasset akkurat
din hund (med forbehold om at enkelte hunder trenger spesialtilpasset fôr fra veterinær) og hjelper deg mer enn gjerne med å finne det som passer beste alternativet for dere. Usikker på hvilket merke du skal velge? Les videre for å finne ut mer om de forskjellige merkene vi fører.

Hvilket merke skal du velge?

Eukanuba
Eukanuba mener hunden skal fôres slik naturen skapte den - som kjøttetere. Det er derfor kylling og lam er den primære proteinkilden i deres produkter. Eukanubas dietter er skreddersydd slik at de tilfredsstiller de forskjellige ernæringsmessige behovene, uansett rase, alder, størrelse, aktivitetsnivå, sensitiviteter og helse. Eukanuba tilbyr nå over 40 ulike dietter og utvikler stadig nye.
(kilde: eukanuba.no)

Royal Canin
Kunnskap og respekt. Royal Canin har vært trofast mot sin filosofi i mer enn 40 år. Hos Royal Canin er det dyrene som står i sentrum. Når de lager sine balanserte dietter setter de sammen et komplisert puslespill med ca. 50 biter, der hver bit inneholder et næringsstoff som dyret ikke kan klare seg uten. Royal Canin tilbyr over 45 ulike dietter. 
(kilde: royalcanin.no)

Vom og Hundemat
Vom og Hundemat er et norskprodusert våtfôr beregnet på hund. Fôret er utelukkende laget av norske råvarer og består i hovedsak av animalske produkter. Råvarer som benyttes i deres våtfôr er kylling, blandet innmat, storfevom, laks, okselever og egg. I tillegg har de også en blanding med ris for omfintlige mager. Alle blandingene fra Vom og Hundemat er tilsatt vitaminer og mineraler som dekker hundes daglige behov. Vom og Hundemat tilbyr syv ulike dietter hvor noen er fullfôr mens andre trenger tilsetning av Omega-3 beregnet på hund. Vær obs på at 100% Storfevom ikke egner seg som fullfôr på grunn av et lavere innhold av kalsium og fosfor.  
(kilde: vomoghundemat.no)


Orijen

Orijen er en ny måte å mate hunden eller katten din på. En måte som er i samsvar med hundens eller kattens opprinnelige kosthold. Det er ingen hemmeligheter bak konseptet, men den er basert på innlemmelsen av hele, ferske maten hunder og katter naturlig spiser. Orijen er rik på protein og inneholder lite karbohydrater og ikke korn. Orijen inneholder en blanding av råvarer med en fordeling som er biologisk riktig for din hund eller katt. Alt dyrefôr fra Orijen har 80% kjøtt innhold, 20% vegetabilsk opprinnelse og 0% korn. Unntak er Regional Rød og Senior som inneholder 75% kjøtt.


artikkelbilde

 
Krizoo AS Telefon: 33 33 85 57 Telefaks: 33 33 85 07 Epost: post@krizoo.no