Krizoo Online
	
	
	

	
 
Du kan også følge oss på Facebook.


Om oss


Krizoo Dyrsenter ligger i Stokke like utenfor Tønsberg og er Vestfolds største dyrebutikk. 

Vi satser spesielt på akvarier og akvariefisk og har et av landets største akvarieavdelinger med over 30,000 liter vann fordelt på to etasjer. Vi har både salt- og fersvannsakvarier og fisk/dyr til disse, samt stort utvalg av fisk og utstyr til hagedammer i sommerhalvåret. Vårt utvalg av akvarieprodukter er unikt, da vi også er norsk importør av merker som Back to Nature og Aqua Medic. Krizoo AS utgir også Back To Nature bøkene på norsk.

Vi har også et meget bredt og godt utvalg av fôr og utstyr til hund, katt, kanin, gnagere, herpetil og fugler. På dyrerommet vårt finner du kaniner, marsvin, hamster, tarantellaer, skorpioner og andre typer leddyr, parakitter, undulater, og finkefugler. Til tider har vi også rotter og pinnedyr.

Krizoo stiller med et svært imøtekommende personale med stor faglig kompetanse. Se ansatte for spesialfelt og hvem du bør snakke med når du kommer til en av våre butikker.

Vi har også en mindre filial i Tønsberg sentrum, hvor vi har et godt utvalg av produkter til hund, katt, ferskvannsakvarium, gnagere, kanin, fugler og herptil.

Nå kan du også følge oss på Facebook, for gjevnlige oppdateringer om nyheter og tilbud.
 
Krizoo AS Telefon: 33 33 85 57 Telefaks: 33 33 85 07 Epost: post@krizoo.no