Krizoo Online
	
	
	

	
 
Du kan også følge oss på Facebook.


Våre ansatte


Her får du en liste over våre faste ansatte og litt om dem og hvilke felter de anser seg som spesielt gode på. Alle våre ansatte blir også gjevnlig kurset i ernæring for hund og katt, i tillegg har de fleste deltatt på bl.a. herptilkurs og kurs om fugler og smådyr. Det gjør det lettere for nettopp deg å ta kontakt med de som kan det du lurer på. Nøl ikke med å sende oss en e-post!


Christine


Medarbeider, T�nsberg 
E-post: christine@krizoo.no

Christine har jobbet i Krizoo siden 2006 og har fagbrev i butikkfag. Hun har god faglig kompetanse innen hund, katt, kanin, marsvin og hamster. Selv har hun en hund og to katter. Har hatt leonberger, hamster, fisk og kanin.
artikkelbilde

Torstein


Daglig leder, Stokke
E-post: torstein@krizoo.no

Torstein har jobbet på Krizoo siden 1999. Han har særdeles god faglig kompetanse innen alt som har med akvaristikk å gjøre, og har drevet med fisk siden han var liten guttunge. Er spesielt interessert i Sør-Amerikanske ciklider og har vært på flere reiser ned til Sør-Amerika for å fange og studere fisk.
artikkelbilde

Therese


Butikksjef, Stokke
E-post: therese@krizoo.no

Therese har jobbet hos Krizoo siden 2006. Hun har god faglig kompetanse innen ferskvannsfisk, katt og fugler. Therese har selv to katter og to akvarium, et ferskvann og et saltvann. Opp igjennom har Therese hatt fugler, hund og hamster.
artikkelbilde

Margrethe


Butikkmedarbeider, Stokke
E-post: margrethe@krizoo.no

Margrethe har jobbet hos Krizoo siden 2010. Hun har selv hund (Dogo Canario), katt og et ny-oppstartet saltvannsakvarium.
 Hun har god faglig kompetanse innen hund og katt, og stor interesse for hund og hundehold.  
artikkelbilde

Bandit Lee


Portier, Stokke/Tønsberg
E-post: christine@krizoo.no

Bandit begynte i jobben som portier hos Krizoo i 2009. Bandit har gode kunnskaper innen hundegodterispising, soveplasser og jojo-slanking, er barnevennlig og imøtekommende. Bandit tilhører Christine og er med på jobb hver dag.
artikkelbilde

 
Krizoo AS Telefon: 33 33 85 57 Telefaks: 33 33 85 07 Epost: post@krizoo.no