Pets Krizoo
– en del av faghandelskjeden Pets

Hos Pets Krizoo er vi opptatt av å kunne tilby riktig fôr og utstyr til alle typer kjæledyr, og følger godt med i markedet for å holde oss oppdaterte.

Vi er en del av faghandelskjeden Pets. Pets er en faghandelskjede med dyrebutikker som ønsker å tilby deg som dyreeier det du trenger til din beste venn. I våre butikker finner du en betjening  som er lidenskapelig opptatt av dyr og dyrehold. Du finner et stort utvalg av fôr og utstyr til alle dyr og dyreeiere.

Vi satser på merkevarer, noe som sikrer deg som kunde høy kvalitet på produktene du finner i våre butikker. Vi lever av å yte deg som kunde god service og vi går jevnlig på kurs for å ha den kunnskapen vi trenger for å veilede deg. 

Velkommen til oss!

Våre butikker

Stokke

Krizoo Stokke ble etablert i 1982. Butikken på 600 kvm er en fullsortiments dyrebutikk med ekstra stor kompetanse og utvalg når det gjelder fersk- og saltvannsfisk. Alle våre ansatte er lidenskapelig opptatt av dyrenes velferd, og vi ønsker å formidle vår fagkunnskap og kompetanse ved salg av dyr, enten det gjelder akvariefisk, smådyr, reptil eller fugl. Du kan parkere rett på utsiden av butikken. Velkommen innom for en hyggelig prat og en god handel!

Gratis parkering rett utenfor døren.

Åpningstider: Mandag – fredag 10-18, lørdag 10-16

Adresse: Stokke Ravei 795, 3160 Stokke

post@krizoo.no

Telefonnummer: 33 33 85 57

Velkommen til en av landets største akvarieavdelinger.
Hos Pets Krizoo i Stokke finner du et stort utvalg til din beste venn.

Tønsberg

Pets Krizoo Tønsberg finner du i Kilen handelsområde med gratis parkering rett utenfor døren. Butikken ble etablert i 2000 i Tønsberg sentrum, og flyttet i 2016 inn på 500 kvm i Kilen. Vi har levende dyr, akvariefisk, reptiler, fugler og alt utstyr til disse. Alle våre ansatte er lidenskapelig opptatt av dyrenes velferd, og vi ønsker å formidle vår fagkunnskap og kompetanse ved salg av dyr. Vi har hundefrisør i lokalet, og du kan avtale kloklipp i butikken. Vi oppdaterer oss stadig på ernæring til hund og katt. Du kan parkere på en stor parkeringsplass rett på utsiden av butikken. Velkommen til en hyggelig prat og en god handel, med eller uten hund!

Åpningstider: Mandag – fredag 10-18, lørdag 10-16

Adresse: Håndverkergaten 4, 3117 Tønsberg

tonsberg@krizoo.no

Telefonnummer: 33 33 36 70

Velkommen til en herlig handleopplevelse i store og lyse lokaler!
Vegg i vegg med Pets Krizoo i Tønsberg finner du Hello Doggy, en velutstyrt hundesalong med sertifisert hundefrisør. Les mer om Hello Doggy her.

Hils på noen av våre ansatte

Her finner du oss

Velkommen inn!